Trasabilitate completă: de la fermă la masă

Trasabilitate completă: de la fermă la masă

De: Mark Lowman, membru NeoLife SAB

Din 1958, generații de familii au contat pe NeoLife pentru a le furniza produse bazate pe natură, susținute de știință, sigure în mod natural și dovedite eficiente. Ne mândrim cu standardele noastre de calitate de neclintit și siguranță – standarde care depășesc toate standardele de reglementare globale – care au asigurat eficacitatea produselor noastre. NeoLife are milioane de clienți mulțumiți în peste 50 de țări din întreaga lume și, timp de 60 de ani, traseul NeoLife atent trasat de la fermă la masă vă garantează dumneavoastră și familiei dumneavoastră cea mai bună calitate în formularea produsului.

Calitatea este cea mai mare prioritate a NeoLife și a Consiliul Consultativ Științific, este cel care stabilește standardele de calitate și așteptările pentru toate produsele NeoLife și ingredientele care le compun. Tot ceea ce intră în fiecare produs NeoLife – fiecare furnizor și toate ingredientele materiilor prime – trebuie să se califice înainte de a putea fi utilizate, îndeplinind cerințele noastre stricte de puritate, potență, consistență, origine și alți factori critici de calitate. Prin structura noastră globală de aprovizionare integrată, toate acestea sunt monitorizate și gestionate de echipe de oameni cu înaltă calificare într-un program de asigurare a calității de ultimă generație, care este de neegalat în industria noastră.

În cadrul sistemelor noastre sofisticate și a proceselor de verificare a calității, urmărim:

SELECTAREA METICULOASĂ A SEMINȚELOR

Unde crește ceva, cum crește, chiar și in stocul de semințe din care este cultivat pot fi determinanți importanți ai calității.

SOL ȘI MEDIU CURAT

Standardele noastre cer ca numai sursele de ingrediente brute care îndeplinesc calificările noastre stricte și cele mai înalte standarde, cum ar fi, câmpurile din mediile cele mai puțin perturbate și cele mai naturale disponibile să fie selectate. Aceste specificații ne permit, de asemenea, să ne asigurăm că toate concentratele și extractele noastre alimentare integrale sunt dincolo de organice și fără OMG.

MONITORIZAREA CULTURILOR DE CÂMP

Culturile sunt monitorizate și evaluate chiar înainte de a fi recoltate. Acest lucru asigură de la început cea mai înaltă calitate și, de asemenea, ne permite să urmărim cu precizie loturile de recolte. Monitorizarea timpurie este efectuată asupra fructelor, legumelor și cerealelor și a tuturor celorlalte materiale pe care le folosim pentru produsele NeoLife.

RECOLTAREA PENTRU OPTIMIZAREA NUTRIENȚILOR

Furnizorii noștri calificați de ingrediente selectează, de asemenea, cu atenție cel mai bun moment al anului pentru recoltarea culturilor, pentru a asigura atât calitatea, cât și cel mai mare conținut de nutrienți.

CONTROLUL CALITĂȚII ANALIZA CULTURILOR BRUTE

Datorită acelorași standarde exigente, culturile sunt analizate continuu pentru conținutul de nutrienți și calitatea până la procesare.

Extracția și concentrarea nutrienților

EXTRACȚIA ȘI CONCENTRAREA NUTRIENȚILOR

Modul în care este procesată o cultură este un alt factor determinant cheie al calității. De aceea se folosesc doar echipamente de ultimă generație care garantează cele mai pure extracții și concentrate cu un minim absolut de alterare prelucrată.

VERIFICAREA PURITĂȚII ȘI A POTENȚEI

Puritatea și potența sunt cruciale pentru menținerea calității. Toate ingredientele sunt ținute în carantină strictă și nu pot fi eliberate pentru utilizare până când nu sunt verificate testele de laborator pentru puritate și potență.

FABRICARE RESPONSABILĂ DIN PUNCT DE VEDERE SOCIAL

Odată ce materiile prime sunt procesate conform specificațiilor noastre, acestea sunt livrate la unitățile noastre de producție responsabile din punct de vedere social. Aceste instalații sunt auditate în mod obișnuit pentru a se asigura că funcționează într-o manieră care garantează o producție de cea mai înaltă calitate cu cea mai scăzută povară de mediu. Echipamentele de ultimă generație combină diverse materii prime în diferite forme, cu eficiență maximă, garantând consistența de la lot la lot.

CONTROLUL CALITĂȚII ȘI ANALIZA DE LABORATOR

Stiința de vârf continuă să definească sistemul de control al calității NeoLife. Toate produsele finale sunt testate și certificate prin cele mai fiabile și validate metode științifice pentru a asigura siguranța, calitatea și eficacitatea. Aceste metode sunt foarte importante, dar mai important sunt oamenii de știință cu înaltă pregătire și calificare care le efectuează, ceea ce asigură că toate standardele noastre de calitate pentru puritate și potență sunt îndeplinite.

Inspecția continuă și păstrarea probelor garantează un viitor de calitate. Inspecția meticuloasă continuă pe linia de ambalare, iar mostrele de producție sunt colectate și păstrate pentru a facilita urmărirea viitoare.

Fiecare produs NeoLife este rezultatul final al muncii de înaltă calitate realizate de oameni de știință, cercetători și profesioniști în nutriție de top – lucru care se bazează pe tehnologie și producție de ultimă generație și pe cele mai recente științe.

10. Livrarea produselor și urmărirea lotului:
Chiar și după ce produsele NeoLife sunt livrate la ușa dumneavoastră, numerele de lot de pe fiecare etichetă ne permit să vă răspundem la întrebările despre ingrediente sau calitate. Numărul de lot care apare pe fiecare produs NeoLife acționează ca o fereastră în sistem care ne permite să urmărim fiecare ingredient de la punctul de origine până la destinația finală.

Acest sistem de numerotare a loturilor este foarte important și foarte documentat, astfel încât NeoLife să aibă o trasabilitate completă înainte – până la destinația finală a produsului, casa dvs. – și înapoi până la sursa exactă a fiecărui ingredient. Când un lot de cultură este plantat pentru prima dată, semințele în sine au un număr de lot de semințe atribuit care se leagă de origine și de testarea de calitate efectuată. Culturii în creștere în sine i se atribuie un număr de lot care identifică locul în care este cultivată, cum a fost cultivată și cum și când a fost recoltată, împreună cu toate rezultatele analitice ale testelor de calitate.

Când lotul de cultură ajunge pentru prelucrare, extracție sau concentrare ulterioară, este atribuit un alt număr de lot de ingrediente procesate care ajută la urmărirea materialului prin lanțul de aprovizionare și la efectuarea tuturor testelor de calitate legate de procesare. La sosirea la una dintre unitățile noastre de producție, ingredientelor li se atribuie încă un alt număr de lot care identifică datele de sosire, rezultatele testelor și datele de lansare pentru datele de fabricație.

Când ingredientele sunt combinate într-un produs finit, acel lot de produs i se atribuie un număr de lot unic care identifică toate loturile de ingrediente specifice care au fost utilizate pentru producerea acelui lot. Acesta este un număr de cod important care permite NeoLife să identifice fiecare lot de ingrediente care a intrat în produs, precum și modul în care produsul a fost fabricat și fiecare test de calitate efectuat pe lotul de producție. În cele din urmă, atunci când lotul de produs este ambalat, i se atribuie un număr de lot de ambalare care apare pe etichetele produselor noastre. Acesta este numărul de cod foarte important care permite NeoLife să urmărească fiecare produs până la casă și fiecare ingredient al produsului înapoi de-a lungul întregului lanț de aprovizionare până la originea fiecărei materii prime – de la fermă la masă.

Sistemul de numerotare a loturilor dezvoltat complex de la NeoLife oferă o cale trasată de la Fermă la Masă și vă garantează dumneavoastră și familiei dumneavoastră cea mai bună puritate și potență și produse de cea mai înaltă calitate disponibile oriunde.

La NeoLife, filozofia produsului este destul de simplă: căutarea absolută și neclintită a calității, fără compromisuri.

Credem că deciziile corecte cu privire la corpurile noastre și la casele noastre – a decide ce să punem în ele și ce să nu le facem – sunt printre cele mai importante decizii din viața noastră. Când vine vorba de sănătatea noastră și de sănătatea copiilor și familiilor noastre, pur și simplu nu există loc de compromis.

Mark Lowman
Biolog, formulator, expert în 

 

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!