Ramai in forma si fii PERFORMANT cu BIO-TONE - NeoLife

Ramai in forma si fii PERFORMANT cu BIO-TONE - NeoLife
Noul produs de la NeoLife – BIO-TONE este un supliment pe baza de aminoacizi.Multe persoane care se considera a fi active sau care sunt in curs de a-si recapata forma fizica,aleg sa faca acest lucru, avand in minte un tel sau o dorinta. Fie ca doresc sa fie mai tonificati sau sa aiba mai multa energie ori sa fie mai puternici din punct de vedere fizic, cheia succesului,pentru constructia muschilor si refacerea dupa efort fizic sau exercitii zilnice, este un metabolism care sa functioneze bine.De o importanta cruciala este si o durata sanatoasa de somn de calitate pentru a permite recuperarea integrala pentru activitatile de a doua zi.

 

Exclusivul NeoLife SPORT BIO-TONE furnizeaza aminoacizii L-Arginina,L-Ornitina si L-Tirozina precum si nutrientii esentiali Colina si Inozitol ,nutrienti vitali prezenti in toate celulele.

L-Arginina este un aminoacid esential conditional,ceea ce inseamna ca este foarte important sa fie furnizat corpului prin dieta, atunci cand cerintele fiziologice in cazul recuperarii pot sa fie mai mari decat capacitatea corpului de a-l produce.

L-Ornitina este un aminoacid ne-esential ,care se formeaza din scindarea L-Argininei.Ornitina este vitala in procesul de eliminare a amoniacului din sange.Ornitina se poate transforma la loc in arginina in rinichi astfel ca furnizeaza numeroasele beneficii pentru corp sub forma de arginina.

L-Tirozina este un aminoacid ne-esential ,care este produs in corp de fenilalanina. Tirozina este necesara pentru producerea hormonului suprarenal epinefrina(adrenalina), norepinefrina (noradrenalina) si a neurotransmitatorului dopamina.

Colina este un nutrient esential care contribuie la metabolismul normal al homocisteinei si la mentinerea unei functii hepatice normale.Este considerat a fi un factor lipotropic ,si lucreaza impreuna cu alti nutrienti pentru un metabolism normal al lipidelor. Este necesar pentru structura si buna functionare a sistemului nervos central,facand parte din membrane si din neurotransmitatorul “memoriei”, acetilcolina.

Inozitolul,este un nutrient prezent in toate celulele ,care are o functie foarte importanta ca substanta de transport.Este un component vital al fosfolipedelor din membrana celulara.

ATENTIE ! Nu contine stimulente cu potential periculos.Nu contine nimic artificial ! Fara coloranti ,arome,indulcitori sau conservanti.Este garantat faptul ca nu contine substante care in prezent sunt interzise de autoritatile in domeniu cum ar fi: Comitetul Olimpic International si Agentia Mondiala Anti – Doping.

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!