ACIZII GRASI OMEGA - 3 - Studiu clinic NeoLife

ACIZII GRASI OMEGA - 3   - Studiu clinic NeoLife

Din Suedia in Japonia, din Olanda in SUA, noi cercetari desfasurate de oameni de stiinta din intreaga lume, evidentiaza tot mai multe noi beneficii legate de asimilarea de acizigrasi omega-3.
– Aciziigrasi Omega-3 ii ajuta pe tineri sa-si intareasca oasele.
Cercetatorii de la Universitatea suedeza UMEA au publicat un studiu desfasurat de American Journal of Clinical Nutrition pe 78 de tineri, dintre care cativa au fost monitorizati de la 16 la 22 ani, in care se evidentiaza cum intre cei cu cele mai ridicate nivele de acizi grasi omega-3, si in special DHA (acid docosaesanoic) demonstreaza o densitate osoasa mai mare. Acest studiu “constituie o confirmare ulterioara ca in organismele in faza de crestere acizii grasi omega-3 sunt de mare ajutor pentru oase”, au declarat Dr.William Connor si Dr.Chaim Vanek, comentandu-si cerecetarea.
-Un studiu japonez confirma inca o data faptul ca acizii grasi omega -3 protejeaza inima.
Noi dovezi rezulta dintr-un studiu denumit ”JELIS”(Japan EPA Lipid Intervention Study) publicat de jurnalul medical The Lancet. Studiul a demonstrat ca completarea cu acizi grasi omega-3 si cu EPA (acid eicosapentaenoic) poate duce la o diminuare a riscului de anghina cu 24% si a bolilor coronarienene letale cu 19%. Analizand un esantion de 18.645 de pacieni timp de 4 ani si jumatate, studiul a evidentiat beneficii semnificative asupra sanatatii cardiovasculare.
-Alte dovezi referitoare la capacitatea acizilor grasi omega-3 de a conserva functiile cerebrale.
Un alt studiu condus de un grup de cercetatori olandezi a examinat declinul capacitatilor cognitive ale unui grup de persoane cu varste intre 79 si 89 de ani pentru o perioada de 5 ani. American Journal of Clinical Nutrition a permis demonstrarea faptului ca un consum crescut de peste (deci nivelele mai crescute de EPA si DHA determinate) este in masura sa reduca in mod semnificativ declinul cognitiv. Rezultatele au fost semnificative in mod deosebit la persoanele cu tensiune ridicata sau cu un procent de colesterol ridicat.
-Alte descoperiri.
American Journal of Clinical Nutrition a publicat un al doilea studiu condus de Dr.May Beydoun de la Universitatea Nord Carolina care a evidentiat un declinmai lent al capacitatilor verbale in prezenta unor nivele ridicate de EPA si DHA.
NeoLife -NeoLife ,A CREAT CEL MAI COMPLET PRODUS PE BAZA DE ACIZI GRASI – OMEGA 3 SALMON OIL PLUS.
Integratorul cu continut de Omega-3.
NeoLife – NeoLife s-a implicat intotdeauna in popularizarea importantei acizilor grasi omega-3 pentru sanatate, vitalitate, longevitate, atat fizica cat simentala, incepand din momentul in care studiile epidemiologice efectuate pe eschimosi au inceput inceput sa evidentieze o corelare pozitiva intre asimilarea de acizi grasi omega-3 si o diminuare a riscului de boli cardiace. De atunci studiile noastre referitoare la rolul lipidelor in structurile si functiile celulare sunt in continuu progres, iar acest lucru ne-a permis sa constientizam o carenta raspandita a acestor elemente nutritionale in dieta contemporana (in contradictie cu recomandarile internationale referitoare la consumarea a 2-3 portii de peste gras pe saptamana), ne-am concentrat in mod deosebit pe modalitatea cea mai buna pentru a garanta aportul optim de omega -3. In acest scop inca din anii ’70 am dezvoltat primul Integrator din lume derivat integral din ulei de somon foarte pur si natural;Omega -3 Salmon Oil.
Peparcursul deceniilor urmatoare am continuat sa ne facem cunoscut mesajul referitor la importanta acizilor grasi omega-3 chiar in colturile cele mai indepartate ale lumii, oferind pentru milioane de persoane posibilitatea de a se bucura de o viata mai sanatoasa. Si in timp ce in cemediile stiintifice din intreaga lume continuau sa iasa la lumina tot mai noi cofirmari ale nenumaratelor beneficii pe care omega-3 sunt in masura sa le aduca pentru sanatatea noastra, de-a lungul tuturor acestor ani am continuat sa facem eforturi importante in cercetare care au dus la dezvoltarea produsului Omega- 3 Salmon Oil Pus.
Cercetarile cele mai recente au evidentiat de fapt importanta consumului tuturor celor 8 componente din familia acizilor grasi omega-3, pentru a putea obtine toate beneficiie care deriva din actiunea sinergica a acestor elemente nutritionale esentiale.
Gratie tehnologiei exclusive si foarte avansate a”diferentierii moleculare” NeoLife – NeoLife, Salmon Oil Plus este primul produs din lume care poate asigura totalul celor 8 membri ai familiei acizilor grasi omega-3 conform proportiilor standardizate si intotdeauna constante,lot dupa lot.
Trei capsule de Omega 3 Salmon Oil Plus aduc de fapt 460 mg de EPA, 480 mg de DHA, 50 mg de DPA si 8- mg din celelalte componente din familia acizilor grasi omega-3.
Comitetul de ConsultantaStiintifica (SAB) raspunde la catevaintrebaridespresanatate.
Cum poate Omega -3 Salmon Oil Plus saaibamai multi acizigrasi omega-3 fata de alteproduse,desiesteprezentat in capsule maimici?
Gratie procesului exclusiv si unic cunoscut sub numele de ”Diferentiere Moleculara” suntem in masura concentram acizii grasi omega-3, eliminand elementele care nu ne intereseaza!
Daca exista 8 componente din familia acizilor grasi omega-3 de ce NeoLife- NeoLife nu le-a introdus in Omega -3 Salmon Oil panaacum?
De putin timp s-a descoperit ca exista aceste 8 componente, dar nu exista nici o tehnologie care sa fie in masurasa le standardizeze si sa le faca disponibile in mod identic pentru fiecare lot de produse, pana in prezent.
In ce consta ”Diferentierea Moleculara”?
Diferentierea moleculara este o tehnologie utilizata pentru a selecta anumite molecule din peste, eliminand in acelasi timp moleculele nedorite.
De ce NeoLife – NeoLife utilizeaza tonul in acizii grasi omega-3 Salmon Oil Plus?
Fiecare peste are un profil diferit de acizi grasi omega-3. Tonul de obicei contine cantitati mai mari de DHA si de precursor al DHA fata de ceilalti pesti. Am introdus si sardinele si scrumbiile pentru a optimiza nivelele de acizi grasi omega-3.
– Sardinele si scrumbiile au un continut ridicat de EPA si din precursorul sau ETA. Din acest motiv am ales sa plecam tocmai de la sardine si de la scrumbii pentru a optimiza nivelul de acizi grasi omega-3.
CREIER TANAR – ARTICULATII MOBILE – INIMA SANATOASA!
EFICIENTA GARANTATA – TEHNOLOGIE EXCLUSIVA vaasigura Omega 3 Salmon Oil PLus.
Lidia Holban
T.NUTRITIONIST
0722 260 445

NEOLIFESHOP/HOLBANAURORALIDIA
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!