OSTEOARTRITA - INFLAMATIA ARTICULATIILOR

OSTEOARTRITA - INFLAMATIA  ARTICULATIILOR

Osteo-artrita este o boală ce atacă încheiturile prin stricarea cartilajelor și creșterea vârfurilor de oase. Această boală este considerată de știința medicală ca fiind o „boală universală” lucru ce înseamnă că fiecare va suferi de această boală — este o chestiune de timp. De fapt, această boală este deja una dintre cele mai comune boli de sănătate, și afectează mai mult de 70 de milioane de oamni în America de Nord și 600 de milioane de oameni din întreaga lume.

Dar terapia tradițională?
Niciuna nu dă rezultate.

Articulațiile organismului nostru sunt uimitoare, dar ele se termină. Pe parcursul vieții, trebuie să construim, reparăm și să regenerăm cartilajele organismului nostru, dar organismul nostru trebuie să producă glucozamin, ingredientul principal folosit la dezvoltarea cartilajelor. Glucozamina este produsă natural de anumite celule din organsm. În tinerețe, abilitatea acelor celule de a produce glucozamina este suficientă pentru a putea ține pasul cu cererile organismului, dar forțele zilnice ce acționează asupra organismului, exercițiile, o dietă necorespunzătoare, greutatea excesivă, accidentările și alte traume împreună cu înnaintearea în vârstă, toate adaugă cereri mari pentru repararea și regenerarea cartilajelor.

În același timp, eficiența producerii glucozaminei în organism scade cu înnaintarea în vârstă. Rezultatul este faptul că cererea crește oferta. Organismul nu poate face față, articulațiile se uzează, și apare osteo-artrita. Cartilajele se uzează, și își pierde abilitatea de a absorbi șocurile. Oasele se măresc pentru a umple golurile, și încep să se frece între ele. Rezultatul poate fi catastrofic, furând mobilitatea oamenilor și îi obligă pe aceștia să traiască în durere și disconfort.

Soluția pentru durerea articulațiilor!

Degradarea cartilajelor poate fi încetinită și chiar oprită, noi cartilaje pot fi create, și confortul poate fi redat.*** Este o chestiune de a oferi organismului familia completă de nutrienți de care are nevoie.

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!