Adevarul despre slabire .Adevarat sau Fals

Adevarul despre slabire .Adevarat sau Fals

Adevarat sau Fals?

Va spunem ADEVARUL despre unele AFIRMATII DESPRE SLABIRE

Metabolismul – in mod obisnuit considerat ca fiind “viteza cu care organismul arde caloriile”

Afirmatia – Alimentele condimentate cresc metabolismul:

ADEVARAT! Numeroase studii au aratat ca alimentele condimentate cresc activitatea metabolica facand sa creasca temperatura corpului.Acest efect asupra metabolismului este doar temporar.Ramane in vigoare sfatul de a nu utiliza prea mult condiment pentru ca poate provoca ulcer si aciditatea stomacului.Pentru fiecare lucru trebuie moderatie!

Afirmatia – O singura masa pe zi ajuta la slabire:

FALS! – Asa cum am spus anterior,a sari peste mesele principale nu face altceva decat sa induca o incetinire a metabolismului.Corpul va incerca sa compenseze privarea de mancare prin economisirea a cat mai multa energie posibil,care va incepe sa se acumuleze sub forma de grasime.Din contra ,este mai bine sa se consume alimente impartindu-le in 3 mese principale si doua gustari pentru a va sigura ca organismul are suficienta energie in mod constant,mentinand metabolismul ridicat!

Afirmatia – Micul dejun cea mai importanta masa a zilei:

ADEVARAT !– A sari peste micul dejun pune organismul intr-o situatie de suferinta datorita denutritiei: metabolismul incetineste pentru a conserva energia.Incepeti ziua cu NeoLifeShake pentru a da un start corect metabolismului!
Afirmatia – Bautul apei cu gheata creste metabolismul:

ADEVARAT! Apa rece ca gheata provoaca un soc organismului,activandu-l puternic pentru a mentine temperatura corpului.Insa aceasta crestere de metabolism este mica si limitata in timp.In orice caz a bea apa calda sau rece aduce avantaje:in caz de deshidratare metabolismul incetineste pentru a conserva energia exact ca in cazul unei alimentatii neadecvate.A bea apa in cursul intregii zile ajuta la obtinerea unei senzatii de satietate si atenueaza senzatia de foame.

 

PENTRU NUTRTIA COTIDIANA SI CONTROLUL GREUTATII – NeoLifeSHAKE
Deliciosul si hranitorul NeoLife SHAKE raspunde exigentelor nutritionale ale oricarei persoane!Se poate folosi in componenta Programului pentru Controlul Greutatii,fie pe post de mic dejun hranitor,sau ca gustare satioasa ,atunci cand sunteti plecati fie chiar si o masa din cursul zilei.Puteti alege intre cele trei arome: Vanilie,Ciocolata si Fructe de padure cu frisca!
NeoLifeSHAKE se bazeaza pe tehnologia GR 2 (Raspuns Glicemic Controlat) si este bogat in proteine,componente cheie ale tuturor celulelor din corpul uman si un element esential al nutritiei umane.Corpul nostru utilizeaza proteinele pentru construirea si repararea tesuturilor si pentru desfasurarea altor functii esentiale.

Proteinele nu sunt importante doar pentru organismul nostru:o alimentatie mai bogata in proteine ne ajuta la reducerea senzatiei de foame facand mai usoara respectarea unui program de control al greutatii.Noi dorim sa va oferim un produs de o calitate excelenta :iar pentru acest lucru ne asiguram ca proteinele continute in acesta sa fie de nivel calitativ cel mai ridicat.

Pentru Controlul Greutatii Inlocuiti pana la doua mese pe zi cu un delicios si practic NeoLifeSHAKE.

Amestec brevetat de proteine
-Biologic complet:este necesar aportul tuturor celor 22 de aminoacizi ,inclusiv cei 9 aminoacizi esentiali. -Amestec stiintific de avangarda ce asigura asimilare maxima cu proteine derivate din soia,din lapte, din produse lactate si din zer .
-Bogata sursa de proteine,cu un aport de 18 g pe portie (26 g daca se amesteca cu lapte degresat). -NeoLifeSHAKE contine deasemenea un amestec de fibre de calitate ridicata ce favorizeaza senzatia de satietate.
Amestec de fibre brevetat
-Bogata sursa de fibre:are un aport de 5 g pe portie. –In totalitate extrase din alimente integrale:soia,ovaz si guar.

EXCLUSIV NeoLife

– Procedeul Protoguard : protejeaza aminoacizii si mareste valoarea nutritionala. -Echilibrat din punct de vedere metabolic ,cu un aport ideal intre proteine ,carbohidrati si grasimi. -Are un aport de 26 elemente nutritionale esentiale (vitamine si minerale). -Practic: se amesteca usor cu apa sau cu lapte.

UN CORP NOU , O VIATA MAI BUNA!
Acest program eficient a fost gandit pentru a va permite sa ajungeti la acea stare de bine pe care ati vsat-o intotdeauna.Fie ca doriti sa slabiti mai multe sau mai putine kg ,incepeti un nou stil de viata mai sanatos sau va mentineti un stil de viata sanatos.Datorita unei alimentatii complete si echilibrate ,un pic de exercitii fizice zilnic,si un program usor de respectat este posibil pentru oricine sa realizeze propriul obiectiv. DA: adoptarea acestui program este cu adevarat simpl
Există alergie la ingrediente?

De ce este inclus magneziul în Cal-Mag?

Culoarea este una naturală?

Ce este glicinatul de calciu?

Ce se întâmplă dacă sunt alergic la ouă?

De ce o cantitate aşa de mică de calciu?

Este vreo diferenţă între capsule şi tablete

Capsule vs. tabl

De ce nu se foloseşte calciul de la corali?

Când este cel mai bine să fie administrat?

Î. Din cauza alergiilor severe la mâncare, trebuie să ştiu dacă există lactate, porumb, soia, grâu sau drojdie prezente în produsul Calciu-Magneziu.
R. Niciunul dintre produsele NeoLife Calciu-Magneziu nu conţine astfel de ingrediente.

Î. De ce este magneziul inclus în Cal-Mag? De ce raportul este 2 părţi de calciu şi o parte magneziu?
R. Kal-Mag Plus D de la NeoLife include magneziu deoarece acesta are o legătură strânsă cu utilizarea eficientă a calciului. kal-Mag conţine glicinat de magneziu (produs din amino avicul glicin natural) iar studiile recente arată că aceasta este cea mai bună formulă pentru absorbţie. Sunt multe beneficii medicale legate de magneziu. De exemplu, magneziul este necesar pentru majoritatea enzimilor care dormează ADN-ul. Deasemenea, magneziul a fost evidenţiat ca având un rol important în reglarea sistemului cardiovascular şi contracţia muşchilor.
Este cunoscut faptul că stress-ul consumă resursele de magneziu, iar cercetătorii încearcă acum să determine dacă acest consum duce la contracţia vaselor de sânge, producând hipertensiune. Cal-Mag este unul dintre cele mai valoroase suplimente disponibile în prezent, oferind beneficiile a două minerale care pot influenţa dramatic starea de sănătate.
SAB a determinat că o concentraţie de 2 la 1 va furniza cantitatea optimă din aceste două minerale foarte importante, din moment ce foarte multe persoane nu au o cantitate de calciu creată pe baze consistente, iar despre magneziu nici nu se mai pune problema.

Î. Culoarea Cal-Mag este una naturală sau este adăugată?
R. Culoarea naturală folosită în produsele Cal-Mag este carminul, cunoscută şi sub numele de Cochineal. Carminul este folosit de zeci de ani în industria alimentară pentru culoarea sa.

Î. Unde se găseşte sau ce este calciul glicinat?
R. Calciul glicinat este rezultatul unui proces unic NeoLife, amino acidul glicinat fiind combinat cu o sursă de calciu (în cazul kal-Mag, calciu din sursa organica). Acest calciu este o sursă naturală excelentă de carbonat de calciu. Prin gumare se asigură o îmbunătăţire a absobţiei mineralelor.

Î. Dacă sunt alergic la ouă mai pot consuma kal-Mag?
R. Majoritatea alergiilor la ouă sunt cauzate de proteina conţinută. Aceasta nu este prezentă în coaja minerală de ou, care este folosită în procesul de fabricaţie. Nu am primit nicio plângere legată de reacţii alergice la kal-Mag.

Î. De ce kal-Mag are conţine o cantitate mică de calciu?
R. Mulţi dintre distribuitorii noştri şi clienţi au o dietă bogată în calciu. Kal-Mag este un produs excepţional pentru cei care doresc să-şi suplimenteze dieta cu câtva sute de miligrame de calciu în fiecare zi şi să se asigure că primesc o cantitate optimă de calciu şi magneziu.
Kal-Mag este o excelentă sursă de suplimentare a dietei cu calciu. Este un supliment de calciu şi magneziu, în proporţie de 2 la 1. În plus, aceste minerale sunt gumate pentru a maximiza absorbţia. Combinaţia de calciu, magneziu şi amino acidul glicina necesar pentru a asigura gumarea ocupă un spaţiu destul de mar, iar puterea mineralelor pentru o tabletă este mai mică decât în cazul altor produse.

Î. Care este diferenţa între Kal-Mag tablete şi Cal-Mag capsule?
R. Atât tabletele cât şi capsulele conţin 100 mg de calciu şi 500 mg de magneziu. Diferenţa este la capsule, care conţin 400 UI de vitamina D.
Ambele produse Kal-Mag folosesc forma gumată de calciu a amino acidului pentru îmbunătăţirea absorbţiei. Produsele sunt perfecte pentru a suplimenta cantitatea de calciu din organism. Trei capsule asigură 30% din necesarul recomandat de U.S. RDA.

Î. Este vreo diferenţă între timpul de dizolvare la tablete şi capsule? Tablele Kal-Mag au o bio-disponibilitate mai mare decît capsulele? Dacă da, cu cât mai mare?
R. Orice diferenţă dintre Kal-Mag tablete şi capsule este insignifiantă. Ambele produse depăşesc standardul de 75% dizolvare în 30 de minute după ingerare. Acest standard asigură că produsul este bio-disponibil în tranzitul prin tubul digestiv.

Î. Este sursa organica o sursă mai bună de calciu? De ce?
R. O sursă organică de calciu este superioara. Asigură constant un grad mare de puritate care tinde să fie mai solubil pentru a îmbunătăţi absorbţia în organism.

Î. Există produse NeoLife care conţin calciu din corali? Ce este de fapt calciul din corali şi cum se compară cu produsele din calciu de la NeoLife?
R. Niciun produs NeoLife nu conţine calciu din corali. Acesta nu este o sursă de calciu care se găseşte în mod normal în lanţul alimentar uman. Sunt deasemenea şi alte câteva norme de protecţie dat fiind faptul că unele componente ale coralilor sunt toxice pentru oameni.

Î. Este mai bine să consum calciu înainte de culcare sau cu mâncarea?
R. Absobţia de calciu este influenţată de muţi factori, variind de la o persoană la alta, chiar şi pe timpul unei zile. Dacă condiţiile sunt prielnice, calciul poate fi bine absorbit atât înainte de culcare cât şi în timpul meselor. Sunt câteva indicaţii care pot ajuta la o mai bună absorbţie. În primul rând, organismul trebuie să aibă resurse de vitamina D pentru a absorbi calciul. O deficienţă de vitamina D conduce la o absorbţie mai mică a calciului. NeoLife recomandă deasemenea suplimentele de calciu să fie luate în timpul meselor, în doze mici pe perioada întregii zile. Studiile au demonstrat că dacă sunt ingerate cantităţi mari de calciu într-o singură doză, procentajul de absorbţie scade.

Alţi factori pot interfera cu absorbţia calciului. Unele mâncăruri care conţin acid oxalic ca spanacul pot micşora absorbţia prin legarea de calciu şi formarea unor compuşi insolubili. O dietă saturată în grăsimi poate afecta absorbţia. Grăsimile se leagă de calciu si formează săpunuri insolubile. Acest proces se numeşte săpunificare.

În ultimul rând, unele persoane care suferă de crampe la picioare în timpul nopţii au folosit calciu înainte de culcare şi au observat o amelioare a acestor probleme. Calciul de la NeoLife este perfect şi pentru astfel de probleme.

 

 

 
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!