Oboseala cronica - “Imi puteti recomanda un remediu pentru revigorarea organismului ?” ( Articol .FORMULA AS )

Oboseala cronica - “Imi puteti recomanda un remediu pentru revigorarea organismului ?” ( Articol .FORMULA  AS )

Senzatia de oboseala – oboseala cronica poate avea mai multe cauze.

Cauza cea mai raspandita a oboselii generalizate o constituie problemele legate de glicemie sau de o lipsa de elemente nutritive, in mod special de vitaminele B si C , care sunt vitale pentru transformarea hranei in energie.

Cand au loc scaderi prelungite de energie atunci cand nu ai mancat si ai pofta de dulce, este foarte important sa iei suplimente nutritive de foarte buna calitate cu multivitamine si minerale de mare concentratie ce fac parte din Lantul Alimentar Uman ( biocombatibile cu celula umana), cu un plus de vitamina C naturala cu eliberare controlata.

O alta cauza des intalnita este o glanda tiroidala hipoactiva.Tiroida produce hormonul numit tiroxina, vital pentru mentinerea unor niveluri de energie multumitoare.

Simptomele clasice sunt oboseala, libidoul scazut, temperatura corporala scazuta, cresterea greutatii, slabirea memoriei, uscarea pielii si constipatia.

Multe persoane care se confrunta cu oboseala cronica se plang si de probleme digestive, ca dureri abdominale, balonare, indigestie etc. Verificati-va homocisteina si imbunatatiti metilarea deoarece in organism au loc aproximativ 1 miliard de reactii de metilare in fiecare secunda si acestea sunt vitale pentru energia mentala si fizica, dependenta de o multime de elemente nutritive esentiale, in special vitaminele B.

Sunt recomandate alimente precum legume, mai ales cele verzi si cruciferele (broccoli, varza de Bruxelles, varza, conopida, lemn dulce, mustar) toate gasite intr-o formula completa. Peste mai ales gras, cereale fara gluten, cum ar fi, orez, soia, quinoa, ovazFructe de padurealune si seminte crude, ceapa rosie si usturoi.

Contraindicate sunt zaharul, alimentele procesate, produsele lactate, drojdia etc.

Enzimele digestive si probioticele de calitate nu trebuiesc sa lipseasca de la nici o masa .

Un program nutritional complex cu componente cheie ce fac parte din structura celulei umane, ar fi alcatuit din: Carotenoid Complex, Cruciferus Plus, Flavonoid ComplexTre-en-enGarlic Allium Complex Acidofilus Plus si Enzime Digestive.

Programul este personalizat pentru fiecare persoana .

Pentru mai multe informatii : 0722 260 445

Lidia Holban T.Nutritionist

 

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!