LASA PROBLEMELE DIGESTIVE SA DEVINA O AMINTIRE DE DOMENIUL TRECUTULUI

LASA PROBLEMELE DIGESTIVE SA DEVINA O AMINTIRE DE DOMENIUL TRECUTULUI

Bacteriile intestinale benefice ajuta la cresterea bunastarii noastre, inhiba dezvoltarea de bacterii si ciuperci care ar putea da nastere la boli si, mai ales, tind sa echilibreze prezenta microbilor care in mod normal se gasesc in intestin.Produsele derivate din lapte, obtinute din fermentatia acestor tipuri de bacterii intestinale benefice (iaurt, branzeturi, lapte fermentat) sunt consumate in toata lumea de milenii. Atat stiinta cat si obiceiurile traditionale recunosc efectele benefice ale acestor alimente. Acidofilus Plus este integratorul de bacterii intestinale benefice produs de NeoLife NeoLife; uneste potenta sa cu tehnologia, pentru a garanta ca organismele vii reusesc sa supravietuiasca acizilor produsi de stomac si sa pot ajunge in intestin, pentru a putea furniza cel putin 5 miliarde de organisme vitale in masura sa-si exercite efectele lor benefice in sustinerea cat mai bine a functiilor aparatului digestiv.

DE CE BACTERII INTESTINALE BENEFICE?

  • Bacteriile intestinale benefice ajuta la mentinerea echilibrului corect de microorganisme in intestin.
  • Aceste bacterii favorizeaza productia de vitamine, ajutand indirect sistemul imunitar sa impiedice infectii si boli.
  • Lactatele (iaurt, branzeturi, lapte fermentat), produse prin actiunea bacteriilor acidului lactic, au fost utilizate in toata lumea, de-a lungul secolelor, pentru a contribui la imbunatatirea sanatatii. Numele lor deriva din faptul ca aceste organisme microscopice (bacterii) sunt capabile sa transforme zaharurile prezente in mod natural, in particular lactoza, in acid lactic. Deoarece una dintre cele mai abundente surse de lactoza este laptele, nu este surprinzator ca aceste bacterii au fost implicate de-a lungul secolelor in productia de iaurt si de branzeturi.

DE CE ACIDOPHILUS PLUS DE LA NeoLife?

  • Este derivat din alimente integrale. Contine bacterii benefice, izolate din produse derivate din lapte, pentru mentinerea unui echilibru sanatos de microorganisme in tractul gastro-intestinal.
  • Are un spectru larg. Furnizeaza cantitati egale de 5 tipuri de bacterii benefice care produc acid lactic: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus paracasei, Bifidobacterium animalis si Steptococcus thermophilus.
  • Este concentrat. Contine o cantitate de bacterii benefice egala cu circa 10 portii de iaurt sau 5 portii de lapte pe baza de Acidophilus
  • Are eficacitate garantata. Fiecare capsula furnizeaza intestinului cel putin 5 miliarde de microorganisme vii.
  • Este produs de culturi active. Un sistem de protectie exclusiv asigura ca o cantitate maxima de bacterii vii pot supravietui acidului din stomac si pot ajunge in intestin unde trebuie sa actioneze.
  • Este convenabil. Fiecare cutie contine resurse pentru doua luni.

BENEFICIILE BACTERIILOR ACIDULUI LACTIC

Literatura stiintifica a documentat efectul pozitiv pe care produsele derivate din lapte si integratorii probiotici ii pot avea in diferite situatii:

  • Diaree, constipatie, colite (inflamatii ale colonului), gastroentrite (inflamarea stomacului si a intestinului), infectii cauzate de bacterii patogene si de ciuperci,balonare,intoleranta la lactoza,digestie ,proasta,slaba utilizare a nutrimentelor din alimente.
    LIPSA PROBIOTICILOR
    Urmatorii factori pot saraci bacteriile benefice si pot crea un dezechilibru in intestin:
  • antibiotice, care pot distruge atat bacteriile bune cat si pe cele rele, alte medicamente
  • infectii (bacteriale, virale si cauzate de ciuperci), diareee cronica, stress.

Echilibrul intre bacteriile bune si cele rele in interiorul intestinului poate influenta:

-nivelul nutritional, eficienta medicamentelor, functiile fiziologice, infectiile, bunastarea.

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!