ALERGII

ALERGII

Alergiile


Alergia este un termen care adesea este folosit mai mult decat trebuie. Alergia reprezinta o intoleranta la o anumita substanta. Putem avea o intoleranta la cafea, de exemplu, in cazul in care cantitati mari produc simptome. Unele persoane prezinta simptome mai accentuate, chiar si la alimente simple cum sunt graul sau laptele.

 

In cazul in care considerati ca suferiti de o alergie, dar nu stiti ce substanta o provoaca, cel mai bine este sa consultati un nutritionist sau un medic specialist alergolog care va pot face teste si pot rezolva orice dezechilibru digestiv subiacent care provoaca alergia. O nutritie optima poate reduce sau vindeca reactiile alergice in majoritatea cazurilor. Vitamina C, calciul si magneziul sunt utile in reducerea severitatii reactiilor alergice. L – glutamina vindeca tractul digestiv si sustine sistemul imunitar, reducand potentialul alergic.

Cateva sfaturi pentru dieta
Urmati o dieta sanatoasa generala, evitati alimentele suspecte, produsele lactate si cerealele (cele mai frecvente alergene), in special graul. Dupa aproximativ doua luni puteti sa reintroduceti aceste alimente treptat, veti putea fi capabil sa tolerati alergenii in cantitati mici in dieta zilnica. Alimentele recomandate: orez, mei, porumb, orz, ovaz, legume verzi fierte, ghimbir, piper negru, struguri, ardei iute, usturoi, papaya, ceai si alte bauturi fierbinti. Alimente interzise: carne de orice fel inclusiv peste, mango, citrice, cafea, fasole, oua, ciuperci, branza, inghetata, iaurt, ceapa, smantana, otet, alimente fermentate, apa rece. Suplimentele nutritive au rol foarte important si sunt recomandate multivitamine si minerale, complex de antioxidanti, Vitamina C 1000 mg, complex de calciu cu magneziu (foarte important raportul dintre ele si sursa de unde provin) cu componente extrase numai din alimente integrale si care au studii clinice la baza.
SUPLIMENTE ALIMENTARE RECOMANDATE
- Acidophilus Plus NeoLife puternic stimulent imunitar 5 tipuri de bacterii vii,
- Calciu si magneziu necesar sa ajute la reducerea stresului.Folositi o formula chelata de calciu necesara pentru echilibrul calciului.Kal Mag Plus D de la NeoLife este formula ideala cu raport 2 la 1 calciu si magneziu si vitamina D pentru fixare .
- Complex de vitamine B  necesar pentru o digestie buna si functionarea nervilor plus acid pantotenic vitamina antistres Folositi o formula forte cu elemente nutritionale extrase din alimente integrale biocombatibile cu cleula umana.
- Vitamina C cu bioflavonoide ,apara organismul de alergeni si calmeaza raspunsul inflamator.
- Complex de carotenoide ,necrofag de radicali liberi care inhiba reactiile alergice .
- Coenzima Q 10 ,imbunatateste oxigenarea celulelor si functionarea sistemului imunitar.
- L- cisteina  si L-tirozina aminoacizi esentiali ce ajuta la vindecarea bolilor respiratorii .Util in bolile provocate de stres si alergii.Va recomand integratorul NeoLife Bio-Tone  .
La NeoLife gasiti produsul Betaguard puternic detoxifiant creat de renumit dr.cercetator in doemniul toxicologiei si noul produs pe baza de plante RESP - X creat special pentru alergii si nu numai.

Lidia Holban 
C.Nutritionist
0722 260 445
 

 

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!