Probleme de san – Mastoza fibrochistica - Displazie mamara

Probleme de san – Mastoza fibrochistica - Displazie mamara

“De patru ani nu reusesc sa ma vindec de mastoza chistica “ - Articol formula as

Draga Simona,

Eu personal m-am confruntat cu o problema la san mult mai serioasa in 2006, mi s-a recomandat interventie chirurgicala urgent, dar am refuzat.Am aflat de la o prietena de dr. Cupceancu Bogdan, dansul mi-a recomandat un program de integrare nutritionala complex, am avut incredere si dupa 2 luni de zile rezultatele au fost 100%.

Sanul fibrochistic este o boala necanceroasa caracterizata prin prezenta chisturilor sau a nodulilor in sani. Boala poarta numele de schimbari fibrochistice, mastita chistica cronica,displazie mamara sau (cu toate ca nu este, de fapt, o boala) boala fibrochistica. Este provocata de schimbari lunare ale nivelului de estrogen si progesteron.Afecteaza mai mult de jumatate dintre femeile la varsta fertila,majoritatea lor intre 30 si 50 de ani. Sanii fibrochistici sunt caracterizati prin prezenta nodulilor rotunzi (sau chisturi) care se misca liber si sun fie duri, fie moi. Simptomele sunt sensibilitatea la atingere si nodulii care se simt la palparea sanilor. Disconfortul este este mai pronuntat in general inainte de menstruatie. Fluidele din din tesutul sanilor in mod normal sunt colectate si transportate afara din san, in primul rand prin sistemul limfatic.Cu toate acestea,daca exista mai mult fluid decat poate gestiona sistemul, spatiile mici din san pot fi umplute cu fluid.Tesutul fibros le inconjoara si se ingroasa ca o cicatrice formand chisturi. Multe chisturi din san se umfla inainte si in timpul menstruatiei si de aici rezulta presiunea care creeaza o senzatie de inflamare, o durere surda, sensibilitate crescuta sau o senzatie usoara de arsura. Unele femei au chiar dureri serioase,aici si cazul dv.  Chisturile din sani se pot schimba ca dimensiune,dar sunt benigne.Un chist este moale si se misca liber. Spre deosebire de ele,un nodul canceros creste,de obicei ,fara sa se miste liber,cel mai adesea nu este dureros si nu dispare. Majoritatea chisturilor nu sunt periculoase,textura sanilor este nodulara. Asta nu inseamna ca nodulii trebuie tratati cu usurinta.Fiecare femeie trebuie sa fie familiarizata cu ceea ce simte in mod normal in sani la schimbarile lunare,asa ca orice nodul nou poate fi usor detectat.Ideal,trebuie sa-si verifice sanii saptamanal si ,daca apare un nodul nou intre ciclurile menstruale,ar trebui sa consulte imediat medicul.Medicul poate diagnostica sanii fibrochistici cu o simpla procedura realizata in cabinet .Poate fi recomandata o biopsie pentru determinarea riscului dezvoltarii cancerului.De obicei se recomanda si o mamografie de rutina dupa varsta de 35 de ani, daca aveti sani fibrochistici.

Expertii sun de acord cu faptul ca circa un sfert dintre tumori si jumatate din cazurile de bolile cardiovasculare sunt datorate tipului de regim alimentar.Bunastarea si starea de indispozitie sunt doua parti ale aceleiasi “maladii” alimentele gresite pot pune in pericol sanatatea, iar alimentele bune sunt in masura sa o sustina!

Fructele si legumele sunt cele mai bune “garzi de corp”. Oamenii de stiinta sustin in teoriile lor ca metabolismul nostru se bazeaza pe plante care erau culese: fructe,legume,radacini,nuci,plante si cereale integrale.Fitonutrientii reprezinta instrumentul cu care plantele se apara si ne apara.

Cercetatorii de la Gold – NeoLife au fost printre primii pionieri in cercetarea domeniului fitonutrientilor.In 1958 au introdus Tre-en-en, primul integrator alimentar de fitonutrienti din lume,aduce ca aport lipidele si sterolii extrase din cereale integrale necesare sănătății celulei și pentru eliminarea reziduurilor.

Pachetul antioxidant Phytodefense – 3+2+1 ,oferă cea mai largă gamă de fitonutrienți cu protecția optimă a antioxidanților anti-îmbătrânire din șase porții de fructe și legume într-un singur pachet convenabil (carotenoizi ,flavonoizi si crucifere ). Protejează celulele de atacul toxinelor, radicalilor liberi şi sunbstanţe mutagene periculoase pentru sănătate .

Complexul de carotenoizi – Carotenoid Complex a fost primul si unicul integrator alimentar din lume care sa furnizeze intreaga gama de carotenoizi (15 la numar) continuti in fructe si legume( 115 kg legume si fructe portii pentru o luna). Studiile efectuate despre acest produs in SUA au fost prezentate in cursul numeroaselor conferinte stiintifice si doua dintre acestea au fost publicate de American Jornal of Clinical Nutrition.

Flavonoidele sunt o familie de nutrienţi care au puternice proprietăţi antioxidante şi sunt prezente într-o mare varietate de fructe şi legume, pentru acest motiv recomandările principalelor organizaţii mondiale de sănătate îndeamnă să se consume câteva porţii pe zi de fructe şi legume. Adesea este însă în mod obiectiv foarte dificil să ne asigurăm o dietă suficient de variată astfel încât să ne garanteze aportul corespunzător din toate alimentele care ar fi necesare. Dar familia flavonoidelor, de exemplu, numără sute de compuşi organici diferiţi, fiecare cu proprietăţile şi caracteristicile specifice, unii dintre aceştia fiind conţinuţi în fructele şi legumele care rar fac parte din alimentaţia noastră cotidiană.

Flavonoid Complex – contine o mare parte din aceste elemente asigurand protectie antioxidanta hidrosolubila.Este un supliment de flavonoide cu un amplu spectru (conține o gamă largă de catechine, antocianidine, proanthocyanins, flavoni, flavanoli, flavanoni și acid elagic).! Este un amestec exclusiv care reflectă toată bogăţia naturii: integral extrase din diferite plante cum ar fi afin, varză, ceai verde (fără cafeină), sfeclă roşie, soc, zmeură, struguri roşii şi negri, portocale, lămâie şi grepfruit, cu un adaos de vitamina C pentru a îmbunătăţi biodisponibilitatea.

Cruciferous Plus a urmat seriei oferind protectia continuta in portocale,soia,radacina de liquirta si un amplul spectru de vegetale din familia cruciferelor.Cercetari conduse de institute independente respectand protocoale rigide stabilite de National Cancer Institute,au demonstrat ca atat Flavonoid Complex cat si Cruciferous Plus au inhibat cresterea tumorilor umane in eprubeta. Complexul de crucifere contine: Izoflavone,Carbinoli indoli,Izothiocianate,Terpene,Chalcone etc.Acestea in formula completa asigura o sanatate optima tesuturilor sanului si a prostatei. Reduce simptomele menopauzei,colesterol redus, neutralizeaza si elimina toxinele de mediu &carcinogenii inainte ca ei sa atace celulele.

Previne conversia estrogenului “bun” in estrogen “rau”.

Toți antioxidanții fitonutrienți sunt derivați din concentrat de alimente integrale sau extracte,100% naturale.

– Fără coloranți artificiali, arome, conservanți sau îndulcitori.

Nu se gasesc in farmacii, programul este personalizat in functie de necesitatile fiecarei persoane.

Mai multe informatii : 0722 260 445 / email laeuropero@gmail.com  

Multa sanatate!

Lidia Holban

T.Nutritionist

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!