DEPRESIA - ANXIETATEA

DEPRESIA  - ANXIETATEA
Cauzele nutritionale legate de depresie sunt multe, cea mai frecventa fiind o nutritie suboptima care duce la scaderea energiei fizice si mentale. Dezechilibrul nivelului de zahar in sange (glicemiei) poate duce la perioade de depresie. Daca aveti un nivel scazut de serotonina,puteti obtine beneficii cu 5 – HTP. Persoanele care produc cantitati crescute de histamina sunt,de asemenea predispuse la aparitia depresiei. Epuizarea glandelor suprarenale, frecvent datorita stresului, si utilizarea in exces de stimulente pot duce la depresie. La fel se intampla si in cazul alergiilor. Un terapeut nutritionist va poate ajuta identificati orice factor care poate fi corectat cu nutritie, alimente;

 

SFATURI PENTRU DIETA
Evitati alimentele rafinate si hidratii de carbon ,eliminati sau reduceti cantitatea de stimulente – ciocolata, bauturile de tip cola, cafea, alcoolul, ceai si tigarile. Nu folositi grau timp de doua saptamani si produse lactate.
SUPLIMENTE NUTRITIVE ALIMENTARE RECOMANDATE – Multivitamine si multiminerale ce au asociata si COLINA  – Formula IV / Formula IV Plus -Provitality + ,necesare pentru functionarea normala a creierului si a sistemului nervos.Piridoxina( vitamina B6,poate ajuta la reducerea starii de depresie .Vitamina B5,acid pantotenic  este cea mai puternica vitamina antistres .Acidul folic este in general deficitar la persoanele cu depresie.Vitaminele B lucreaza foarte bine in formula completa si daca sunt extrase din Alimente integrale ( surse naturale biocombatibile cu celula umna).Zincul formula CHELATA ( exclusiv NeoLife) este deficitar in general la persoanele cu depresie. si are absorbtie maxima.Calciu si  magneziu cu vitamin D 3 – Kal Mag Plus D (are raportul ideal 2 la 1 calciu cu magneziu ),are efect calmant,este necesar pentru sistemul nervos ,actioneaza foarte bine impreuna.Vitamina C naturala cu bioflavonoide – SRVC cu eliberare controlata ,este necesara pentru functia imuna,ajuta la prevenirea si combaterea depresiei .Bioflavonoidele imbunatatesc absorbtia de vitamina C. Uleiuri bogate in Omega – 3 – Omega 3 Salmon Oil Plus exclusiv NeoLife -contine 8 tipuri de acizi grasi omega–3 inclusiv alfa linoleic care reface mielina .Aloe Vera Plus  NeoLife  suc (nu gel)– fomule exclusive care reechilibreaza cu adevarat sistemul vostru organic,astfel incat va fac sa va simtiti bine 100% in fiecare zi! Nu contine alantoina!

Nevoile dv. nutritionale pot fi stabilite tinand cont de stilul dv. de viata, precum si de semnele si simptomele asociate cu diferitele deficiente.

Lidia Holban
C.Nutritionist
0722 260 445

 

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!