FIBROMUL UTERIN - MIOMA

FIBROMUL UTERIN - MIOMA

Raspuns pentru Laura C

Formula AS nr.1385( 38) ,26 sept – 3 oct.2019

Fibromul uterin (cunoscut si ca mioma) este o excrescenta benigna care se poate forma atat pe peretele muscular intern,cat si in afara uterului si care se poate mari in timp.Aceste tumori pot fi de la microscopice pana la cateva kilograme.Cresterea lui este determinata de hormonul numit foliculina (estrogen). Boala implica atat uterul cit si colul uterin.Termenul fibrom este oarecum nepotrivit ,cata vreme celulele tumorii nu sunt fibroase. Sunt celule musculare anormale si pozitia lor in uter determina numele pe care il poarta submucoase,intramurale,sau subseroase.Fibromul atasat de uter printr-o tulpina(peduncul) se numeste pedunculat.In peste 99% din cazurile de fibrom,tumorile sunt benigne .Nu sunt asociate cu cancerul si nu cresc riscul de a face cancer uterin.Se apreciaza ca 20-50% din femeile la varsta procreatiei fac tumori fibroase , desi nu toate sunt diagnosticate.Din motive inca neintelese,au tendinta sa se formeze intre 30 si 40 de ani si se micsoreaza dupa menopauza.Aceasta ar putea sa indice faptul ca estrogenul este implicat in proces.Totusi,toate femeile produc estrogen,dar numai unele dezvolta tumori fibroase.Prezenta tumorilor fibroase ,pare sa aibe o componenta genetica( se stie ca tendinta se transmite in familie).Majoritatea femeilor care au tumori fibroase nu afla niciodata ca le au,in afara de cazul in care le descopera in timpul unui control de rutina.In jumatate dintre cazuri, tumorile fibroase nu dau nici un fel de simptome.Cu toate acestea,pot provoca perioade anormale de menstruatie frecventa si abundenta.Alte semne posibile si simptome sunt anemie,singerari intre cicluri,oboseala si slabiciune ca urmare a pierderii de sange ,amplificare a cheagurilor etc.In functie de localizarea exacta ,fibromul poate provoca dureri de picioare ,de spate,exercita presiune in intestine sau asupra vezicii urinare sau chiar blocheaza uretra si creeaza obstructii renale.In cazul dv.deoarece nu aveti simptomele neplacute mentionate mai sus,un program pe baza de integratori alimentari si plante va poate ajuta .Radacina de papadie,silimarinul,radacina de gura lupului si rizomul de turmeric ,sunt antioxidanti puternici care sustin ficatul si ajuta la eliminarea toxinelor.Ceaiul verde este deasemenea un puternic antioxidant,dar contine vitamina K,care poate face mai putin eficiente medicamentele anticoagulante.Consultati medicul daca le folositi.

Coenzima Q 10 NL – formula moleculara a coenzimei ,este naturala si biocompatibila cu organismul uman. Este formula unica si exclusiva asociata cu alti nutrienti ce ii sunt suport pentru utilizarea ei in totalitate. Are la baza tehnologie de incapsulare unica. Porneste absorbtia in stomac in numai 2 minute.Formula ce contine un amestec exclusivist de 4 tocotrienoli din orez, 4 fitosteroli din soia, polifenoli naturali extrasi din struguri rosii si resveratrol,lecitina din floarea soarelui ,ulei de cocos si L-cisteina , aminoacidul ce este utilizat in formarea glutationului.Singurul antidot al homocisteinei.

Complex de multivitamine , minerale,lipide si steroli – F IV ,intareste Lantul Vietii.Este mai mult decat un complex de vitamine,este primul integrator multi-factor ,care furnizeaza vitamine si alti factori dietetici,minerale ,impreuna cu lipide si steroli. Conţine ”Tre-en-en”, un amestec deosebit de preţios de uleiuri esenţiale obţinute din grâu, orez şi soia, o combinaţie de fito-lipide (omega-3 şi omega-6) şi fito-steroli (beta-sitosterol, gamma-oryzanol,stimasterol,campesterol,octacosanol).

Membrana celulară este constituită din aceste 3 uleiuri, care controlează la acest nivel intrările şi ieşirile celulare. O carenţă de fito-steroli duce la o degradare a membranei celulare şi la o dereglare în metabolismul celular.

Prin aportul de Tre-en-en, produsul este capabil să optimizeze desfăşurarea corectă a reacţiilor metabolice la nivel celular. Reuneşte principalele vitamine şi minerale fundamentale pentru completarea necesarului zilnic a alimentaţiei obişnuite; vitamine liposolubile A, E, D3 şi hidrosolubile B1, B2, B6, B12, vitamina C, acid pantoteic, acid folic, oligoelemente: Fe ( Fier ), Zn ( zinc ) , Mn ( Mangan ), Cu ( Cupru ), Se ( Sleniu ) , Cr ( Croma ) , Iod.Amestec enzimatic: Enzime exclusive obținute din plante asigură o digestie și absorbție ușoară a suplimentelor nutritive.

Conţine vitamine extrase prin presare la rece în vid din fructe şi legume, în plus având şi enzimele necesare metabolizării complete a acestora, alături de minerale extrase din surse organice, perfect biocompatibile.

Complexul de usturoi Allium – este un supliment alimentar de ultimă generație ce oferă cantități standardizate de allicin, componentul de sulf din usturoi ce joacă un rol important în promovarea sănătății, plus alți nutrienți benefici. Fitonutrienții din usturoi ajută atât la menținerea unei presiuni sangvine sănătoase cât și a unui nivel de colesterol sănătos. Usturoiul ajută la răspunsul sănătos al sistemului imunitar și la creșterea și reînnoirea normală a celulelor. Tehnologia care sta la baza asigură faptul că allicin biodisponibil ajunge în intestine, unde asigură beneficii optime.

Vitamina A cu 15 tipuri de carotenoizi ,impreuna ,este foarte importanta. Exista studii clinice care confirma faptul ca,pigmenții galbeni, portocalii, roșii și verzi din fructe și legume – reduc riscul apariției cancerului, bolilor de inimă, ajuta la creșterea imunității, la protecția si refacerea țesuturilor. Reduce oxidarea lipidelor din sânge, și chiar contribuie la reducerea apariției arterosclerozei și blocajelor arteriale ce pot duce la boli de inimă sau infarct.

Previne oxidarea lipidelor celulare, deoarece beta-carotenul singur nu poate face asta! Se stie faptul ca oxidarea contribuie la dezvoltarea cancerului și a altor boli. Îmbunătățește semnificativ răspunsul imun a celulelor de sânge alb – „ucigaș natural” al celulelor și limfocitelor – asupra răspunsului obținut doar alimentării cu beta-caroten.

Făcut în totalitate din morcovi, roșii, ardei grași roșii, spanac, caise, căpșuni și piersici(115 kg legume si fructe).

O capsulă echivalează puterea antioxidantului a 800 IU Vitamina E sau 400 mg Vitamina C!!Produs patentat.

VitaminaC Threshold cu bioflavonoide – SRVC, promovează activitatea antioxidantă, și este critică în formarea și menținerea țesuturilor. Ajută și la funcționarea corespunzătoare a sistemului imunitar si la menținerea unui nivel ridicat de vitamina C în sânge cu o absorbție lentă,controlata timp de șase – opt ore.

Doză cu concentrație ridicată; fiecare tabletă conține 430 mg.Mentionez ca aceste formule nu se gasesc in lanturile de farmacii.Nevoile dv.nutritionale vor fi stabilite tinand cont de stilul dv.de viata,precum si de semnele si simptomele asociate cu diferitele deficiente.

Pentru mai multe lamuriri ma putei contcta la nr. 0722 260 445 ,email: floryarts@yahoo.com sau direct pe www.neolifeshop.ro/holbanauroralidia

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!