Carotenoidele derivate din alimente protejează împotriva cancerului pulmonar

Carotenoidele derivate din alimente protejează împotriva cancerului pulmonar

Este bine cunoscut faptul că, carotenoizii promovează capacitatea organismului de a se apăra în esență împotriva tuturor formelor de cancer. Puteți găsi dovezi convingătoare sub formă de referințe puternice care susțin acest lucru în literatura științifică/medicală. Un nou studiu publicat de cercetătorii de la Universitatea din Montreal în jurnalul Frontiers in Oncology consolidează acest punct, arătând că, combinațiile de carotenoide dietetice derivate din alimente oferă un factor de protecție de 25-35% împotriva cancerului pulmonar.

Acum, înainte de a merge mai departe, permiteți-mi să încep prin a spune că cea mai mare cauză a cancerului pulmonar este fumatul. Deci, dacă fumați, oprirea va fi cel mai puternic pas de prevenire a cancerului.

Acestea fiind spuse, acest studiu subliniază că persoanele care fumează sau nu oferă protecție țesutului pulmonar delicat pot avea consecinte serioase. Acesta arată că cei inclusi in grupul pentru studiu – top 33% dintre consumatorii de carotenoizi pe bază de alimente integrale au avut o reducere a riscului de cancer pulmonar cu 25-35% comparativ cu ceilalți din grup; indiferent de vârstă, sex sau statutul de fumat. Asta face ca acesta să fie un mesaj puternic pentru toată lumea! (Pentru femeile care fumează intens, vitamina C părea să ofere și o protecție suplimentară.)

De asemenea, studiul a constatat că un aport mai mare de carotenoizi pe bază de alimente integrale echivalează cu o scădere a dezvoltării celulare a sub-formelor de cancer, inclusiv creșterea celulelor scuamoase, a celulelor mici și a adenocarcinomului.

Abundența alimentară de carotenoide derivate din alimente este un puternic protector al sănătății; pentru cancer, dar și pentru alte boli cronice. Cu toții ar trebui să facem ca obținerea lor să fie o prioritate în fiecare zi.

O diversitate de carotenoide derivate din alimente integrale este extrem de importantă. În acest studiu, au analizat 4 care funcționează în sinergie unul cu celălalt; alfa și beta-caroten, beta-criptoxantina și licopen.

Puteți obține carotenoizi numai din alimente integrale. Prin urmare, este important să mănâncati multe alimente bogate în carotenoizi.


Dacă întâmpinați dificultăți în a consuma o abundență de alimente bogate în carotenoizi în fiecare zi, încercați să suplimenteze pentru a umple întregul gol de alimente cu carotenoizi.
Comanda produsul aici

Așadar, mâncați inteligent în fiecare zi și consumați multe fructe și legume bogate în carotenoizi. Și dacă nu puteți face asta, asigurați-vă că vă umpleți întregul gol între alimente și carotenoizi cu suplimente de calitate superioară… sau mai bine, faceți ambele.

John Miller
SAB Director
Tehnolog Cercetător
Produse NeoLife Int.

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!