Candida - Infectie Fungica - Candidoze

Candida - Infectie Fungica - Candidoze
Suprainmultirea Candidei albicans poate aparea oriunde in organism ,dar cel mai frecvent se produce in tractul digestivsau in vagin provocand afectiunea numita candidoza. O dezvoltare moderata poate fi eliminata print-un plan cu patru puncte: agenti antifungici,cum sunt acidul caprilic si extractul din samburi de grapefruit;suplimentarea cu bacterii benefice; suplimente nutritive si dieta pentru fortificarea sistemului imunitar; o dieta “anticandidoza“

 

.Cel mai bine este sa consultati un nutritionist, care poate confirma extinderea infestatiei prin diferite teste.
SFATURI PENTRU DIETA
Evitati toate alimentele bogate in hidrati de carbon si in special cei cu eliberare rapida (inclusiv fructele – in prima luna). De asemenea, trebuie evitate alimentele care contin fungi, ciupercile comestibile si alimentele fermentate cum sunt alcoolul si otetul . Consumul de grau trebuie frecvent redus deoarece irita tractul digestiv.Aceasta inseamna ca trebuie evitate vegetalele, cerealele, fasolea, lintea, nucile si semintele.
SUPLIMENTE NUTRITIVE RECOMANDATE
– SRVC -Vitamina C cu eliberare controlata  de la NeoLife cu bioflavonoide ,necesara functionarii eficiente a sistemului imunitar.
- Complex multivitamine si minerale ce contine complexul B si acidul Pantotenic pentru corectarea echilibrului bacteriilor prietenoase din organism .Joaca un rol foarte important in formarea anticorpilor si ajuta la folosirea nutrientilor Formula IV /Formula IV Plus exclusiv NeoLife
– Un supliment probiotic - Acidophilus Plus de la NeoLife este Bazat in totalitate pe alimente; complet inofensiv pentru persoanele care nu tolereaza lactoza. Furnizeaza cantitati egale a 5 tipuri de bacterii benefice care produc acidul lactic. Fiecare capsula furnizeaza intestinului cel putin 5 miliarde de microorganism vii. 1 capsula este echivalentul a 10 portii de iaurt! Programul recomandat este personalizat, dozele difera de la o persoana la alta in functie de necesitatile fiecaruia.
- Vitamina E naturala din germeni de griu in formula completa de 8 - Wheat Germ Oil 
- Chelated Zinc ,Salmon Oil Plus formula unica si completa in formula de 8 exclusiv NeoLife
Carotenoid Complex - Vitamina A  cu amestec de carotenoide ,ajuta la vindecarea pielii si a membranelor mucoase.Necesar pentru un sistem imunitar functional.INtegrtaor alimentar unic si exclusiv NeoLife,contine echivalentul a 115 kg legume si fructe din gama carotenoidelor,creste imunitatea organismului cu 37 % in 21 de zile cu 3 capsule pe zi.
Programul de administrare suplimente este personalizat .

Lidia Holban
C.Nutritionist
0722 260 445

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!