Boala cardiaca – o “EPIDEMIE” a zilelor noastre - studii NeoLife

Boala cardiaca – o “EPIDEMIE” a zilelor noastre - studii NeoLife
Una din doua persoane ,indiferent de sex,,moare din cauza afectiunilor cardiace.

 

In fiecare an, aproximativ 300000 de persoane numai in Marea Britanie isi pierd viata inainte de vreme din cauza unui accident vascular cerebral sau a unui infarct miocardic. O persoana din patru sufera un infarct miocardic inainte de varsta pensionarii, iar din totalul deceselor, un sfert se inregistreaza la persoanele sub 65 de ani. La femeile cu varste cuprinse intre 35 si 45 de ani, afectiunile cardiace si accidentele vasculare cerebrale se situeaza pe un plan secundar, principala cauza a decesului constituind-o cancerul. Cu toate ca boala cardiaca se manifesta in principal dupa varsta de 45 de ani, depozitele de grasimi, care dau semnalul inceputului suferintei cardiace, sunt prezente, in majoritatea cazurilor, inca de la varsta de 10 ani. Aceasta afectiune, “epidemie moderna”, secera mai multe vieti omenesti chiar decat SIDA. Conform unor date furnizate de Uniunea Generala a Chirurgilor din SUA, din cei 2.2 milioane de americani ce mor anual, la aproximativ 1,6 milioane cauza decesului este reprezentata in principal de afectiuni cardiace si arteriale. Decesul a carei cauza este o boala cardiaca nu reprezinta un sfarsit firesc. La unele popoare nu s-a remarcat o frecventa prea mare a accidentelor vasculare cerebrale si a infarctului de miocard. La britanicii de varsa medie, de exemplu, incidenta este de patru ori mai mare fata de japonezi. Orice afectiune cardiaca scurteaza viata cu aproximativ 20 de ani. Cu toate ca speranta de viata in cazul unei populatii sanatoase este de cel putin 100 de ani, marea majoritate a oamenilor mor inainte de vreme, din cauza bolilor cardiovasculare sau a cancerului. Adesea, chiar si cei care ating varsta de 90 de ani nu sunt in stare deplina de sanatate, ei suferind fie de boala Alsheimer, fie de artrita reumatoide (deformanta). Puteti fi sanatosi si la 100 de ani. Dr. Linus Pauling, dublu castigator al Premiului Nobel, a descoperit valoarea vitaminei C pe cand avea 65 de ani. El a murit la varsta de 93 de ani, dar a elaborat cateva din cele mai importante lucrari ale sale dupa ce a depasit varsta de 90 de ani. DR.Williams, care a descoperit vitamina B5 si acidul folic, a fost un cercetator deosebit pana la vasta de 95 ani. Dr. Pfeiffer Carl, primul care a experimentat schemele nutritionale ca si tratament al bolilor mentale,a suferit un infarct miocardic masiv la varsta de 51 de ani. I s-a spus ca nu va supravietui daca nu i se implanteaza un stimulator cardiac, si chiar si asa nu va trai mai mult de 10 ani. El si-a modificat deprinderile alimentare si a trait 80 de ani, fiind o persoana activa pana in ultima zi a vietii sale. Toti acesti oameni se aflau la jumatatea vietii in momentul in care si-au schimbat radical stilul de viata si deprinderile alimentare.

Puterea profilaxiei in problemele cardiace a fost foarte mult studiata si vestea buna este ca fiecare persoana poate inlatura toti factorii de risc, cu exceptia predispozitiei genetice,prin modificari relativ simple aduse alimentatiei si stilului de viata.

Care sunt factorii de risc?

Vorbind de alimentatie mentionam: excesul de lipide saturate, exces de carne, exces de sare, abuz de alcool, deficit de factori antioxidanti: vitaminele E si C, deficit de B-uri, deficit de potasiu, de magneziu si de calciu, deficit de acizi grasi esentiali (peste si seminte), deficit de legume si fructe proaspete. Modul de viata: lipsa exercitiilor fizice, obezitate, fumat (20 de tigari pe zi), stres excesiv, predisp ozitie genetica. Rolul vitaminelor si al mineralelor in profilaxia afectiunilor cardiovasculare este mult subapreciat.Este greu de spus in ce masura cresterea incidentei bolilor cardiovasculare poate fi pusa pe seama reducerii aportului de vitamine si de minerale.Consumul indestulator de de elemente nutritive cu rol antioxidant este esential pentru protejarea organismului de radicalii liberi periculosi,ce afecteaza celulele din componenta peretilor arteriali.

Vitaminele A (retinolul), de origine animala, cat si beta-carotenul, de origine vegetala, C si E se comporta ca factori antioxidanti. O serie de alte enzime antioxidante depind de seleniu si de zinc.Deficitul de vitamine B6,B12 si acidul folic este,de asemenea ,asociat cu boala cardiovasculara, in principal datorita faptului ca aceste substante previn formarea homocisteinei, nociva pentru artere. Valorile tensiunii arteriale pot fi diminuate printr-un aport corect de calciu, de magneziu si de potasiu, cel mai important element nutritiv fiind magneziu. Rolul tuturor acestor substante nutritive in preventia afectiunilor cardiovasculare,ca si dozele recomandate sunt personalizate pentru fiecare persoana in parte.

Sustained Release Vitamin C permite o absorbție lentă a vitaminei C pe o perioadă de șase ore sau mai mult. Fiecare porție asigură mai multă vitamina C decât opt portocale mici, într-un mod convenabil și ușor de înghițit. Vitamina C promovează activitatea antioxidantă, și este critică în formarea și menținerea țesuturilor. Vitamina C ajută și la funcționarea corespunzătoare a sistemului imunitar.***

Concentratul SRVC: Toți fitonutrienții naturali din portocale (suc, vitamina C, flavonoizi, endocarp, mesocarp, protopectine, factori) măresc absorbția și utilizarea Vitaminei C.

Produsele cu Vitamina C de la NeoLife- NeoLife, sunt extase din plante și împreună cu Concentratul Neo-Plex conțin un spectru de fitonutrienți din portocale, asigurând faptul că primești Vitamina C așa cum dorește natura. Această formulă ajută la menținerea unui nivel ridicat de vitamina C în sânge cu o absorbție lentă timp de șase ore.Doză cu concentrație ridicată; fiecare tabletă conține 430 mg.

Formula IV – Este mai mult decat un complex de vitamine, este primul integrator multi-factor, care furnizeaza vitamine si alti factori dietetici,minerale, impreuna cu lipide si steroli.Conţine vitamine extrase prin presare la rece în vid din fructe şi legume, în plus având şi enzimele necesare metabolizării complete a acestora, alături de minerale extrase din surse organice, perfect biocompatibile. Este un supliment alimentar complet si natural,aduce un aport adecvat de lipide si steroli favorizand utilizarea eficienta a substantelor nutriente. Calitate naturala!

Exclusivitate: conţine ”Tre-en-en”, un amestec deosebit de preţios de uleiuri esenţiale obţinute din grâu, orez şi soia. Tre-en-en este o combinaţie de fito-lipide (omega-3 şi omega-6) şi fito-steroli (beta-sitosterol, gamma-oryzanol, stimasterol, campesterol, octacosanol).
– Membrana celulară este constituită din aceste 3 uleiuri, care controlează la acest nivel intrările şi ieşirile celulare. O carenţă de Tre-en-en duce la o degradare a membranei celulare şi la o dereglare în metabolismul celular.
Prin aportul de Tre-en-en, produsul este capabil să optimizeze desfăşurarea corectă a reacţiilor metabolice la nivel celular.
Îmbogăţirea alimentaţiei cu principii nutritive indispensabile unei bune funcţionări la nivel celular.
Reuneşte principalele vitamine şi minerale fundamentale pentru completarea necesarului zilnic a alimentaţiei obişnuite; vitamine liposolubile A, E, D3 şi hidrosolubile B1, B2, B6, B12, vitamina C, acid pantoteic, acid folic, oligoelemente: Fe (Fier), Zn (zinc) , Mn (Mangan), Cu (Cupru), Se (Sleniu), Cr (Croma), Iod.
-Este dozat conform necesarului nutritiv standard, capabil să ducă la o integrare justă a nutrienţilor.
-Aduce un aport de vitamine B “co-enzimale” angajate în toate reacţiile metabolice.

Uleiurile de peste sunt bogate in acizi grasi tip Omega – 3 care protejeaza organismul de bolile de inima. Alimentele cu un continut bogat in astfel de grasimi sunt reprezentate de pestii rapitori, cum ar fi tonul, heringul, somonul, macroul etc. Cea mai buna alternativa ,convenabila ar fi suplimentele de ulei de peste, o sursa extrem de bogata in grasimile esentiale. Recomand Omega 3 Salmon Oil Plus de la NeoLife, deoarece este unicul Integrator alimentar pe baza de acizi grasi omega-3 complet la nivel mondial, contine 8 precursori care fac parte din familia acizilor grasi omega -3,inclusiv alfa-linoleic care are rolul de a reface mielina.Este primul supliment de acest gen care asigură o cantitate standardizată din toţi cei opt membri ai familiei omega-3, implicaţi în alimentaţia umană.Conţine UHPO3 – Acizi graşi Omega-3 cu potenţial ultra ridicat – o tehnologie apartinând exlusiv NeoLife, care măreşte, stabilizează şi standardizează nivelurile de acizi graşi omega-3 ce imbunătăţesc sănătatea, concomitent cu păstrarea bunătăţii uleiului de somon.

– Este derivat prin “diferenţierea moleculară” – o tehnologie de vârf care selecteaza moleculele specific nutritive din ton, sardine şi anşoa, eliminându-le sau reducându-le pe celelalte, oferind putere, puritate şi consistenţă fără egal. Este sigur, nu prezintă risc de toxine acumulate. Numai peştele cel mai bun, de înaltă calitate, verificat din punctul de vedere al sănătaţii, fără boli, ales pentru consumul uman, este folosit. Toate sursele sunt examinate pentru cel putin 160 de potenţiali contaminanţi, cu o limită permisă de detectare de ZERO.

Putere garantată să furnizeze 460 mg EPA, 480 mg DHA, 50mg DPA, şi 80 mg de acizi graşi omega-3 combinaţi, în fiecare capsulă ingerată.

Acizi grasi esentiali se gasesc si in seminte,mai ales in cele de in si dovleac,dar nu in formula completa si complexa.

Fructele si legumele ,au un rol foarte important ,mai ales crude.OMS,recomanda sa consumam intre 5 si 9 portii de legume si fructe crude pe zi,diversificate pentru o sanatate optima.Putem oare sa consumam o asemenea cantitate si intr-o diversitate foarte mare conform cerintelor celulei umane?

Bineinteles ca NU. Carotenoid Complex de la NeoLife ne poate asigura necesarul zilnic.Numeroase studii leagă carotenoidele – pigmenții galbeni, portocalii, roșii și verzi din fructe și legume – că reduc riscul apariției cancerului, bolilor de inimă, creșterea imunității și protecția țesuturilor. Fructele și legumele sunt cele mai bune surse din care se obțin carotenoidele, dar majoritatea oamenilor nu mânancă porția recomandată zilnic pentru o sănătate optimă.Complexul Carotenoid de la NeoLife – NeoLife este un supliment alimentar integral ale cărui beneficii au fost demonstrate în studii asupra oamenilor conduse de USDA și cercetători de la universități. Fiecare capsulă asigură valoarea optimă de carotenoide ce trebuiesc obținute zilnic din fructe și legume. (detalii pe www.neolifeshop.ro/holbanauroralidia).

Pachetul antioxidant PhytoDefense oferă cea mai largă gamă de fitonutrienți cu protecția optimă a antioxidanților anti-îmbătrânire din șase porții de fructe și legume într-un singur pachet convenabil.

Fiecare pachet PhytoDefense conține complexul Carotenoid Complex exclusiv NeoLife, care oferă protecția antioxidantului anti-îmbătrânire asupra porțiunii lipide ale celulei; complexul Flavonoid Complex pentru a ajuta la protecția zonei apoase din interiorul și din jurul celulelor și Cruciferous Plus, oferă nutrienți care lucrează cu hormonii și enzimele care apar natural în organism pentru a promova o stare bună de sănătate. 3 complexe carotenoide sub formă de capsule pentru suport antioxidant pentru partea lipidă a celulelor;

– 2 complexe flavonoide sub formă de tablete pentru a asigura suport antioxidant pentru zona apoasă din interiorul și exteriorul celulelor;

– 1 Cruciferous Plus sub formă de tabletă, care asigură nutrienți ce lucrează cu hormonii și enzimele care apara pe cale naturală în organism pentru a promova o creștere sănătoasă a țesuturilor.

Dovedit științific că oferă protecție fitonutrientă. Conține toate componentele pe care cercetătorii au descoperit că joacă un rol important în creșterea sănătății, cum ar fi: alfa-, beta-, gamma-, zeta-, și cis-beta-caroteni, luteine, alfa- și beta-cryptoxanthin, zeaxanthin, catechine, anthochyanins, pro-anthocyanidins, flavoni, flavanoli, flavanoni, acid elagic, izotiocianat, sulforaphanes, indolecarbinols, D-limonene, chalcones și isoflavones, incluzând și genesteina.100 % natural – biocombatibil cu celula umana
– Toți antioxidanții fitonutrienți sunt derivați din concentrat de alimente integrale sau extracte
– Fără coloranți artificiali, arome, conservanți sau îndulcitori.

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!