Antioxidantii - PUTEREA PROFILAXIEI

Antioxidantii - PUTEREA PROFILAXIEI

Antioxidantii – Puterea profilaxiei

by 
 
 Blog
 
Edit
Incepand cu anii ’80, din ce in ce mai multe cercetari au confirmat ca multe dintre bolile caracteristice secolului al XX–lea sunt asociate cu deficitul de nutrimente antioxidante si pot fi preintampinate prin suplimentarea acestora. Rolul antioxidantilor este atat de important incat stiinta medicala socoteste ca bolile pe care le veti gasi enumerate mai jos sunt probabil un semn al deficitului de antioxidanti in acelasi mod in care scorbutul, de exemplu, este un semn al carentei de vitamina C. Bolile datorate probabil deficitului de antioxidanti sunt: boala Alzheimer, Cancer, boli cardio–vasculare, cataracta, diabet zaharat, hipertensiune arteriala, sterilitate, degenerare maculara, rujeola (pojar), boli mintale, boala periodontala, infectii ale tractului respirator, poliartrita reumatoida. Pana in prezent, s-au descoperit peste o suta de nutrimente antioxidante, si au fost descrise beneficiile lor pe mii de pagini. Rolul principal il joaca vitaminele A, C si E, plus Betacarotenul, precursorul vitaminei A, care se gaseste in fructe si legume. Prezenta lor in alimentatie si nivelurile lor sangvine reprezinta cei mai buni indicatori atat ai prelungirii vietii, cat si ai prevenirii bolilor. Rolul antioxidantilor pentru sanatate si boala Incetinirea procesului de imbatranire nu mai este un mister demult. Un nivel scazut de vitamina A, vitamina C si vitamina E se asociaza cu boala Alzheimer. Antioxidant natural si element nutritional essential, vitamina E ajuta la sustinerea sanatatii si a vitalitatii. Cercetarea a evidentiat existent unei corelatii intre nivelurile inalte de vitamina E si o imbunatatire a apararii imunitare si a sanatatii cardiovasculare. Vitamina E de la NeoLife are avantajul de a contine nu doar alfa – tocoferol ci toti componentii familiei vitaminei E naturale, respectand proportiile intre tocoferoli si tocotrienoli, existenti in alimentele integrale. Materia prima utilizata este graul natural integral prelucrat la rece, pentru a asigura maxima protective a tuturor elementelor nutritive. Wheat Germ Oil este Integratorul Alimentar de vitamina E ideal. De ce Ulei din germeni de grau cu Vitamina E?
-Vitamina E este un antioxidant.
–Uleiul din Germene de Grau contine intreaga familie a vitaminei E ,tocoferoli si tocotrienoli. De ce Wheat Germ Oil cu Vitamina E de la NeoLife?
-Este natural.
–Contine toti membrii familiei vitaminei E.
–Reuneste toate beneficiile tocoferolilor si tocotrienolilor ,asa cum se prezinta in natura.
–Uleiul din germene de grau presat la rece este principalul ingredient.
–Este bogat in vitamina E; o capsula contine 15 U.I (unitati internationale) de vitamina E pura.
–O sursa importanta de acizi grasi polinesaturati (linoleic si linolenic).
–Aportul nutrintional este asigurat,cu capsulele noastre din gelatin, usor de inghitit, valabile doi ani dupa productie.
Vitamina C, este principalul antioxidant hidrosolubil de care organismal nostrum poate dispune, intareste sistemul imunitar, inlesneste cicatrizarea ranilor si sustine un bun tonus al sanatatii generale. Pe langa proprietatile antioxidante specifice, vitamina C este parte integrala a sistemului de protectie antioxidanta a organismului si este necesara si pentru reconstruirea principalului antioxidant liposolubil, vitamina E. Vitamina C este utila si pentru recrearea colagenului, `cimentul” celular care serveste la constructia pielii, a oaselor, a vaselor sanguine si a tesuturilor. Dietele bogate in vitamina C sunt puse pin relatie cu o longevitate majora si cu o reducere a riscului pentru tumori, atacuri de apoplexie, arteroscleroza si cataracta. Din moment ce vitamina C este hidrosolubila, ea nu se poate conserva pentru lungi perioade de timp si trebuie sa fie refurnizata zilnic. In ciuda importantei vitaminei C, cea mai mare parte a oamenilor nu asimileaza nici macar Necesarul Zilnic Recomandat (RDA). NeoLife pune la dispozitie doua produse excelente pentru a intrerupe aceasta lacuna: Sustained Release Vitamin C, pentru o eliberare prelungita de sase ori mai mult si ALL C, o alternativa masticabila. Produsele noastre contin vitamina C foarte pura extreme de eficace, plus elemente alimentare conexe vitaminei C provenite din citrice integrale. De ce vitamina C?
-Ca nutriment esential, vitamina C ne este util pentru vitalitatea noastra generala; pe langa aceast, ea joaca un rol fundamental in conservarea sanatatii tesuturilor connective, vaselor sanguine, celulelor sistemului imunitar, gingiilor, dintilor, oaselor si organelor.
-Ca antioxidant, hidrosolubil, vitamina C ajuta la protejarea fluidelor corpului si a partii apoase a celulelor noastre de disfunctiunile pe care le pot cauza radicalii liberi.
De ce PRODUSE CU VITAMINA C de la NeoLife?
-Pentru eficacitate ridicata ,vitamina C de inalta calitate si co-factorii corelati ei ,extracte din lamai ,portocale si grepfruit care ne imbunatatesc biodisponibilitatea.
–Sustained Release Vitamin C asigura o eliberare controlata de nutrienti ,prezenti in portocalele proaspete.
–ALL C masticabila are un gust delicios de portocale; printer altele contine indulcitori naturali ,echilibrati in aceleasi proportii prezente in protocalele proaspete.
–Potentagarantata pe termen lung. De fapt contine 10% de vitamina C in plus fata de cat este declarat pe eticheta,astfel poate garanta o eficacitate completa pentru toata perioada de valabilitate a produsului.
–Este necesara pentru sanatatea gingiilor.
–Ajuta la conservarea fortei vaselor sanguine ,in special a capilarelor.
–Intareste sistemul nostru imunitar, stimuland productia de anticorpi si activitatea globulelor albe care ,dupa cum este stiut, ataca si distrug celulele infectate.
–Regenereaza vitamina E oxidata.Poate diminua necesitatea altor nutrimente.
–Este necesara pentru a converti Acidul Folic (o vitamina din grupul B) in forma sa activa.
–Este esentiala pentru metabolismul normal al proteinelor. VITAMIAN C poate face diferenta intre SANATATE si BOALA. –BETA – CAROTENUL: nu mai este singurul Caroten in Circulatie Beta-carotenul devine foarte rapid un “star” atat in literatura stiintifica cat si in cea populara ,din momentul in care cercetarile au reusit sa demonstreze ca dietele bogate in alimente ce contin beta-caroten ofereau beneficii evidente pentru sanatate, independent de alti factori dietetici.Chiar daca beta-carotenul este carotenul cel mai faimos ,este doar unul din membrii marii “ familii ”ce include circa 600 de component ,inclusiv alfa-,gama- si zeta –carotene,licopina ,luteina ,zeaxantina si beta – criptoxantina. Cercetarile continua in a clarifica functiile de sanatate pe care le poseda ceilalti membri ai familiei carotenoidelor ,pe langa beta –caroten. Beta-carotenul nu este prezent de unul singur in fructe si legume ,asa cum se intampla cu celelalte carotenoide.O gama larga de carotenoide continute in fructe si legume lucreaza impreuna pentru a imbunatati sanatatea ,existand nivele si proportii optime pentru fiecare dintre ele,astfel incat sa obtinem o portie optima. Numeroase studii leaga carotenoizii (pigmentii galbeni ,rosii si verzi prezenti in anumite varietati de fructe si legume) de o reducere a riscului de tumori si boli cardiace ,de intarirea sistemului imunitar si de protectia tesuturilor organice.Fructele si legumele sunt cele mai bune surse de carotenoizi dar cea mai mare parte a oamenilor nu ajung sa consume 5 – 9 portii zilnic, recomandate pentru o sanatate optima. Carotenoid Complex de la NeoLife este un integrator a carui eficacitate a fost demonstrata in cursul studiilor conduse de USDA (Ministerul Agriculturii al Statelor Unite) si de cercetatori universitari. Fiecare capsula contine echivalentul unei protii optime dintr-o varietate de fructe si legume bogate in carotenoizi. Carotenoid Complex este CEL MAI PUTERNIC ANTIOXIDANT DERIVAT DIN ALIMENTE INTEGRALE PE CARE IL PUTETI ACHIZITIONA!
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!