Anghina Pectorala si Ateroscleroza

Anghina Pectorala si Ateroscleroza
Ateroscleroza reprezinta o ingustare a arterelor datorata depozitelor de grasimi. Atunci cand se agraveaza, presiunea sangvina incepe sa creasca. Daca blocajul arterial este pronuntat, astfel incat aprovizionarea cu oxigen a muschiului cardiac se reduce, poate aparea anghina pectorala, manifestata prin dureri toracice la efort.

 

Principala metoda de prevenire a aterosclerozei si a anghinei pectorale este nutritia optima. Nutrientii antioxidanti ajuta la prevenirea lezarii celulelor, care sta la baza acestor probleme .Vitamina C si lizina sunt utile pentru involutia aterosclerozei. Vitamina B 3 (niacina) creste nivelurile de HDL ,” bun “. Uleiurile de peste, bogate in EPA si DHA, subtiaza sangele si reduc colesterolul. UN PESTE PE ZI ELIMINA BOLILE CARDIACE DIN JURUL NOSTRU! Conform unui studiu de la Harvard, consumul unor cantitati adecvate de Omega- 3 (mancand mult peste) permite reducerea cu 80 % a posibilitatilor de a suferi un atac de cord neasteptat. Acizii grasi Omega – 3 pot sa scada nivelurile de colesterol ,trigliceridelsi lipoproteine .Ofera si alte beneficii: reduc inflamatiile si cresc metabolismul carbohidratilor. Omega 3 Salmon Oil Plus de la NeoLife este extrem de pur , este utilizat doar cel mai bun somon ,de cea mai buna calitate, supus la severe controale si selectionat pentru consum uman. Toate materiile prime sunt supuse unor analize atente pentru a dovedi absenta absoluta a 160 substante cu potential poluant, cu o marja de toleranta pentru fiecare dintre ele egala cu zero! Omega 3 Salmon Oil Plus NeoLife face diferenta! – Un integrator complet de omega – 3! Primul si unicul integrator din genul sau care aduce un aport cantitativ standardizat din toti cei opt membri din familia acizilor grasi omega – 3 care apar in nutritia umana . – Diferenta NeoLife a UHPO3 – sunt acizii grasi omega – 3 de inalta concentratie este “diferentierea moleculara“ ,pentru a va oferi ce este mai bun din ceea ce poate sa fie integrarea alimentatiei cu ulei de somon ! – Eficienta garantata : contine 460 mg de EPA ,480 mg de DHA ,50 mg de DPA si 80 mg din alti acizi grasi omega – 3 pentru fiecare portie de trei capsule. – Tehnologia exclusiva : ‘’Diferentierea Moleculara‘’ este o tehnologie de avangarda care ne permite sa selectionam doar moleculele din elementele nutritionale benefice din surse natural de omega – 3 cum ar fi tonul, sardinele si scrumbiile. Acizii Grasi Omega – 3 de Inalta Putere ( UHPO3 ) sunt o tehnologie exclusiva NeoLife care permite cresterea ,stabilizarea si standardizarea cantitatilor de acizi grasi omega – 3 benefici conservand bunatatea si naturaletea uleiului de somon natural . OMEGA – 3 Salmon Oil Plus – Pentru o doza cotidiana de Omega – 3 echivalenta cu 125 – 150 grame de somon. –Contine ulei pur de somon extras din pesti atent selectionati. – Uleiul de somon de la NeoLife este extras exclusiv din partile comestibile ale somonului.

Alte suplimente recomandate: -multivitamine si minerale – Formula IV sau Formula IV Plus dupa caz -un complex antioxidant – Carotenoid Complex NeoLife -formula de scadere a homocisteinei, in cazul in care nivelul dv. de homocisteina este crescut -vitamina E din germeni de grau cu toate cele 8 componente (tocoferoli si tocotrienoli) este produs exclusiv NeoLife.

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!